Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ DONALD J.TRUMP



ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ DONALD J.TRUMP
Mr. President,
Εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες, που προωθούμε αυτό το πατριωτικό μήνυμα προς εσάς προσωπικά, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τρέχουσα πολιτική της Αμερικάνικης Κυβέρνησης, στο θέμα της διαφοράς της Ελλάδας με την so calledFormer Yougoslavic Republic of Macedonia”, δεν συνάδει με τις ευρύτερες προσωπικές σας απόψεις, όπως έχουν διακηρυχθεί δημοσίως.
Πιστεύουμε, πρώτα από όλα, ότι κανείς δεν σας έχει ζητήσει την προσοχή στην εξής σημαντική λεπτομέρεια: οι βόρειοι γείτονές μας, δεν θέλησαν να λέγονται και αυτοί Μακεδόνες. Θέλησαν να φέρουν αυτοί το ιστορικό όνομα, ως ονομασία του κρατιδίου τους, και να ελέγχουν την χρήση αυτού του ονόματος από τους Έλληνες Μακεδόνες. Αυτούς που μιλούν την ίδια ελληνική γλώσσα και κατοικούν στον αναμφισβήτητα κύριο Μακεδονικό γεωγραφικό χώρο.
Το θράσος αυτών των επιδιώξεων, και μάλιστα απέναντι στο καταφανώς ισχυρότερο ελληνικό κράτος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Αυτό το χαρακτηριστικό θράσος, ακριβώς, αποκαλύπτει ότι πίσω από αυτές τις ανήκουστες απαιτήσεις υπήρξαν και υπάρχουν ισχυροί προστάτες και χρηματοδότες.
Αυτοί οι προστάτες και χρηματοδότες, είναι οι ίδιοι υποκινητές της “ideology of globalism” που αποκηρύξατε προσφάτως από το βήμα της 73rd Session of the United Nations General Assembly.
Mr. President,
Πιστεύουμε ότι, αν προχωρήσετε σε διεισδυτική ανασκόπηση του θέματος, ανάλογη αυτής που διατυπώσατε απευθυνόμενος στις 8 Νοεμβρίου του ’17 to the National Assembly of the Republic of Korea, θα καταλήξετε ασφαλώς σε αντιστοίχως εύγλωττα συμπεράσματα.
Σε αυτά τα πλαίσια, έχουμε την πεποίθηση ότι:
-         Θα διακρίνετε, ως απώτερο κίνητρο των καταφανώς ανιστόρητων απαιτήσεων εναντίον μας, την ίδια “dark fantasy at the heart” βορείων γειτόνων.
-         Θα διακρίνετε ασφαλώς ότι στις απαρχές του θέματος, υπήρξε εύλογη ελληνική υποχωρητικότητα, στα πλαίσια των προτεραιοτήτων του Ψυχρού Πολέμου.
-         Θα πληροφορηθείτε ασφαλώς για τους προστάτες και χρηματοδότες των απαράδεκτων απαιτήσεων, όπως και για τους σημερινούς στόχους και επιδιώξεις τους.
-         Θα διαπιστώσετε το πώς διαχειρίσθηκε το όλο ζήτημα το “totally corrupt political establishment” της χώρας μας, προκειμένου να καθηλώσει επί δεκαετίες τον Ελληνικό Λαό σε ανικανοποίητα δίκαια και, ευρύτερα, στην αίσθηση ανημπόριας.
-         Θα ερμηνεύσετε πλήρως την μειοδοτική πολιτική των διακεκριμένων παγκοσμιστών που σήμερα διαχειρίζονται τις τύχες της ιστορικής χώρας μας και ελέγχουν την προπαγάνδα. Το ίδιο, και ως προς την παγκόσμια προβολή αυτής της πολιτικής από τα ενορχηστρωμένα διεθνή “crooked media”.
-         Θα διαπιστώσετε αναντίρρητα, και βεβαίως με βαθιά προσωπική ικανοποίηση, ότι η απάντηση του Ελληνικού Λαού, στην γνωστή ερώτηση σας “Are we patriots?”, ήταν, είναι και θα είναι “We are still patriots!”
Mr. President,
Σίγουρα, δεν είναι τυχαίο ότι η κρίσιμη διακήρυξή σας “We reject the ideology of globalism, and we embrace the doctrine of patriotism” περιλαμβάνει δύο ελληνικούς όρους.
Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι οι προσεχείς midterms στη μεγάλη χώρα σας, και η υποστήριξη των ισχυρών ομογενών μας, δεν είναι ευκαιρία για να σας πείσουμε. Είναι απλώς ευκαιρία, για δικούς σας λόγους, να ασχοληθείτε προσωπικώς με τα δίκαια του λαού που δίδαξε τον πατριωτισμό.
Mr. President,
Επί του πρακτέου, ως προς την ονομασία των βορείων γειτόνων μας, προτείνουμε εξ ίσου διδακτική αφοπλιστική λύση: Makedonija. Erga omnes. Θα τους αποκαλούμε όλοι παγκοσμίως με το περιβόητο «συνταγματικό τους όνομα», αλλά αμετάφραστο.
Η λύση Makedonija, τόσο επί της ουσίας, όσο και σε σχέση με την ήδη προωθούμενη λύση Severna Makedonija, έχει τα εξής συγκριτικά πλεονεκτήματα:
1.      Καταγράφει οριστικά ότι πρόκειται για Σλαυομακεδόνες, που απλώς κατοικούν στον Μακεδονικό γεωγραφικό χώρο. Ταυτόχρονα, εξουδετερώνει οποιαδήποτε μελλοντική απαίτηση για διευκρινιστική μετονομασία της Μακεδονίας μας.
2.      Αφοπλίζει τους θρασείς Σλαυομακεδόνες και τους τοποθετεί εκεί όπου πλέον ανήκουν, κι αυτοί και οι προστάτες-χρηματοδότες τους:  στο περιθώριο. Ας λύσουν μόνοι τους, τα εσωτερικά τους ζητήματα με τις σκοτεινές φαντασιώσεις τους.
3.      Εκθέτει τις επί δεκαετίες μεθοδεύσεις τόσο του παλαιοκομματισμού στη χώρα μας, όσο και τις αντίστοιχες –και δαπανηρές– «προσπάθειες» της διεθνούς διπλωματικής γραφειοκρατίας.
4.      Συνιστά αυτοτελές μάθημα αξιοπρεπούς συμπεριφοράς, αλλά και περί out of the box win-win solutions, προς όλους τους εμπλεκόμενους ανεξαιρέτως.
5.      Απλοποιεί τις πάσης φύσεως διπλωματικές προσπάθειες της χώρας σας.
Τέλος, αποδοκιμάζουμε τις φαιδρές διαπραγματεύσεις των επισήμων εκπροσώπων της χώρας μας επί του λεγομένου «αλυτρωτισμού» των βορείων γειτόνων μας, δίνοντας την μόνη ελληνοπρεπή απάντηση:
                                                       ΜΟΛΩΝΤΕΣ ΛΑΒΕΤΕ.

ΕΛΛΑΔΑ, 21 Οκτωβρίου 2018
Για τους Έλληνες Πατριώτες,

Κώστας Τζαναβάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου